Petr Urbánek

  • SOCDEM
  • Valašské Meziříčí
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.11.2012 17:18:22

Město Valašské Meziříčí má nového radního Petra Urbánka (ČSSD)

Město Valašské Meziříčí má nového radního Petra Urbánka (ČSSD)

Město Valašské Meziříčí má nového radního Petra Urbánka (ČSSD)

Zastupitelstvo města Valašské Meziříčí na dnešním jednání zvolilo do funkce radního Petra Urbánka (ČSSD). Ve funkci nahradí stranického kolegu Ing. Petra Daniše (ČSSD).  

Zastupitelé města potom ve veřejné volbě Petra Urbánka ve funkci potvrdili s výsledkem 15 hlasů. Zvolení podpořili také zastupitelé z opozičních KSČM a bezpartijních.  

Pětatřicetiletý marketingový specialista Petr Urbánek je zastupitelem města od ledna letošního roku. Rada města Valašské Meziříčí má sedm členů, přičemž členem rady jsou automaticky ze zákona starosta a místostarostové a dále čtyři zastupitelé, kteří jsou do této funkce zvoleni zastupitelstvem, tj. získají nadpoloviční počet hlasů. Rada obce je především výkonným orgánem, je volena a odpovídá zastupitelstvu.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama