MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.11.2012 12:26:00

Vláda rozpočtové neodpovědnosti zadlužila na desítky let všechny občany

Vláda rozpočtové neodpovědnosti zadlužila na desítky let všechny občany

Senátor MUDr. Vladimír Dryml (SPOZ-Zemanovci) ostře odsuzuje schválení zákona o narovnání vztahu mezi státem a církvemi poslanci ODS, TOP 09, Starostové a pidistranou Lidem v současné podobě.

Křivda je nahrazena křivdou ještě větší. Na důchody a zdravotnictví peníze nejsou a na církevní restituce je ODS, TOP 09 a Starostové vždy najdou.

Na zákonu vydělá obrovské peníze katolická církev i někteří starostové, protože zákon stanovuje neúměrně vysoké finanční náhrady za nevydávané pozemky a lesy. Starostové dostanou tyto pozemky od státu zadarmo a budou s nimi čile obchodovat.

Vláda rozpočtové neodpovědnosti vedená ministrem financí Kalouskem a ne premiérem Nečasem zadlužila na desítky let všechny občany ČR. Dojde k dalšímu zdražování s dopadem na občany státu a další prohloubení poklesu ekonomiky, protože se musí najít finanční zdroje pro církevní restituce. Náklady ve výši 59 mld. Kč by měli zaplatit především voliči ODS a TOP 09 a Starostů.

Církevní restituce měly být řešeny celonárodním referendem, protože budou mít dlouhodobý dopad na všechny občany.

Vicepremiérka pro boj proti korupci Karolína Peake, podporovaná americkou ambasádou v Praze, by měla odejít z politiky, když považuje za normální, že člověk odsouzený za korupci se může stát poslancem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama