MUDr. Zuzana Roithová, MBA

Místopředsedkyně KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.11.2012 12:54:00

Poctivost slaví úspěch

Poctivost slaví úspěch

Zuzana Roithova má podle zveřejnění výsledku správního řízení Ministerstva vnitra nejmenší chybovost ze všech prezidentských kandidátů.

Konkrétně 4,22 % v 1. kole a 3,32 % ve 2. kole kontrolovaných vzorků. Pro srovnání – Miloš Zeman nebo Jan Fischer měli v obou vzorcích chybovost přes 11 %, Tomio Okamura dokonce 19 %.

V komentáři ke zveřejněným výsledkům Roithová uvedla: „V první řadě chci poděkovat všem, kteří se podíleli na sběru podpisů na podporu mé kandidatury.

Potvrdilo se, že náš systém sběru podpisů byl mimořádně efektivní. Děkuji všem, kdo ho vymysleli a zrealizovali, všem, kdo podpisy sbírali, kontrolovali podpisové archy a nakonec i kompletovali. Díky Vaší obětavosti, pracovitosti a pečlivosti máme nejmenší chybovost ze všech kandidátů. Zkrátka a dobře – poctivost se zase jednou vyplatila.

Ukázalo se ale také, že všechno se přeci jen koupit nedá. Někteří kandidáti, kteří za sběr podpisů platili nebo podpisy nakupovali, na své praktiky doplatili. A to je, myslím, druhá pozitivní zpráva dnešního dne."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama