MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.12.2012 10:22:18

Žádáme prošetření diskriminační politiky Královéhradeckého kraje

Žádáme prošetření diskriminační politiky Královéhradeckého kraje

Česko-německá horská nemocnice Krkonoše s.r.o. požádá evropské soudní orgány i EU o prošetření diskriminační politiky Královéhradeckého kraje, která je uplatňována proti soukromé nemocnici vlastněné z části zahraničním subjektem.

Nemocnice požádá orgány EU o prodloužení pozastavení čerpání finančních prostředků EU pro ROP Severovýchod z důvodu možné úmyslné diskriminace soukromého podnikatelského subjektu a postup v rozporu s evropským právem.

 Neposkytnutí vyrovnávacího příspěvku za poskytování veřejné služby ve zdravotnictví s argumentací, že soukromé nemocnici se žádný vyrovnávací příspěvek poskytovat nebude nebo argumentace hejtmana ČSSD France, že vyrovnávací příspěvek bude poskytnut pouze přes jeho mrtvolu, je podle názoru nemocnice v rozporu s právem EU a návratu k totalitě.

 Nemocnice u pacientů nerozlišuje, jestli je někdo v KSČM, ČSSD nebo je nestraník. Jednání kraje poškozuje plošně všechny občany Vrchlabska, zaměstnance automobilky Škoda ve Vrchlabí i návštěvníky Krkonoš.

 Senátor Dryml požádá orgány činné v trestním řízení, aby důkladně prošetřily působení hejtmana Královéhradeckého kraje v čele Zdravotnického holdingu a hospodaření ztrátových nemocnic Náchod a Rychnov nad Kněžnou i zásobování těchto nemocnic zdravotnickým materiálem.

 Podpis hejtmana France (ČSSD) i radní pro zdravotnictví lékárnice p. Třešňákové jsou i pod dodatkem na nákup přístrojů od firmy Puro Klima, která figuruje i v aféře Rath.

 Nemocnice na rozdíl od ostatních nemocnic v kraji má již uzavřeny rámcové smlouvy s nejdůležitějšími pojišťovnami na příštích 5 let, které na rozdíl od kraje považují další existenci nemocnice ve Vrchlabí za důležitou.

 Nemocnice děkuje starostovi města Vrchlabí, který nejlépe zná situaci Vrchlabska, za jeho nekompromisní postoj při hlasování.

 MUDr. Vladimír Dryml
 senátor
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama