Petr Urbánek

  • SOCDEM
  • Valašské Meziříčí
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.12.2012 12:10:46

Radní Petr Urbánek sloučení základních škol nepodpoří

Radní Petr Urbánek sloučení základních škol nepodpoří

Radní Petr Urbánek sloučení základních škol nepodpoří

Proč  odmítáte optimalizaci základních škol ve městě? O procesu optimalizace lze stále diskutovat. Problematika vyvolává velké emoce, k tomu přispělo rozhodnutí zastupitelů zrušit některé ze spádových škol. To vedlo k osamostatnění Krhové a Poličné. S navrhovaným řešením sloučit Základní školu Masarykova se Základní školou Žerotínova a umístit obě v budově školy Masarykova nemohu souhlasit. Škola Žerotínova má naplněnou kapacitu a je mezi rodiči i žáky oblíbená. Tento zamýšlený krok nic nepřinese, neboť rodiče žáků ZŠ Žerotínova avizovali, že do ZŠ Masarykova své děti nedají. Učitelé ZŠ Žerotínova by tak v nové budově neměli koho učit a přišli by o práci. To se týká také personálu školy.

Považujete optimalizaci škol za neuvážený krok?
Pět tisíc podpisů pod peticí proti zrušení ZŠ Žerotínova mluví samo za sebe. Winston Churchil kdysi prohlásil: Jen hlupák nemění své názory. V tomto případě raději zůstanu hlupákem a svůj názor nezměním. Sloučení obou škol nepodpořím.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama