Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.02.2013 9:31:01

Předseda Senátu podal návrh na zrušení sKaret Ústavnímu soudu

Předseda Senátu podal návrh na zrušení sKaret Ústavnímu soudu

Předseda Senátu Parlamentu ČR Milan Štěch podal včera v doprovodu předsedy Národní rady osob se zdravotním postižením Václava Krásy návrh na zrušení projektu sKaret Ústavnímu soudu.

Návrh poukazuje na to, že celý projekt sKaret je protizákonný, diskriminační a zcela nefunkční, a měl by se proto zrušit jako celek. Podání návrhu svým podpisem podpořilo 51 senátorek a senátorů.

Senátoři, kteří se připojili k návrhu na zrušení sKaret: Miroslav Antl, Marta Bayerová, Ivo Bárek, Zdeněk Berka, Jiří Bis, František Bublan, Alena Dernerová, Jiří Dientsbier, Jaroslav Doubrava, Hana Doupovcová, Vladimír Dryml, Milada Emmerová, Lubomír Franc, Alena Gajdůšková, Petr Gawlas, Jan Hajda, Václav Homolka, Miluše Horská, Marcel Chládek, Miloš Janeček, Jaromír Jermář, Karel Kapoun, Karel Korytář, Miroslav Krejča, Jiří Lajtoch, Jan Látka, Pavel Lebeda, Miloš Malý, Radko Martínek, Antonín Maštalíř, Hassan Mezian, Miroslav Nenutil, Jaroslav Palas, Jozef Regec, Josef Řihák, Božena Sekaninová, Jaromír Strnad, Radek Sušil, Jaroslav Sykáček, Eva Syková, Zdeněk Škromach, Milan Štěch, Josef Táborský, Martin Tesařík, Dagmar Terelmešová, Pavel Trpák, Jan Veleba, Petr Vícha, Eliška Wagnerová, Dagmar Zvěřinová, Jan Žaloudík

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama