ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.04.2013 10:44:30

Kdo umravní soudce Šotta a superguru Bártu?

Kdo umravní soudce Šotta a superguru Bártu?

Naolejovaný terminátor, superguru, korupčník a psychopat Bárta je rizikem pro Českou republiku

V nedávné minulosti sledovala široká veřejnost kauzu podplácení poslanců, naolejovaným terminátorem a šaškem superguru Vítem Bártou (VV). Bárta nakonec vyvázl bez trestu. Pravda, duševně choří, by neměli být soudně trestáni, ale Bárta je nebezpečím pro Českou republiku. Bohužel, Bárta vyvázl i díky buď neschopnému nebo podplacenému soudci Janu Šottovi. Celý proces od počátku vedl jako půjčky a naprosto neřešil podstatu podplácení poslanců a nejen poslanců. Soudce Šott manipulativně selektoval důkazy.  Aby taky ne, když se říkalo, že má slíbené až tehdejší kamarádka Bárty, Karolina Peake vystřídá tehdejšího ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila, dostane poslušný Šott nějakou trafiku, například šéfování Okresního soudu v Kutné Hoře. Dokonce je veřejně známo, že Šott aktivně volal obhájcům Bárty a radil jim, jak mají postupovat, aby si trafiku zasloužil.

Samozřejmě že i placená a tím i ovlivněná média si přisadila. Vždyť nejde o pravdu, hlavně o kauzu. Jaká je podstata, nepochopil a ani nechtěl pochopit téměř nikdo z novinářů. Doufám, že novináři budou se stejnou „aktivitou“ sledovat, jakou odměnu soudce Šott dostane. Ale nejspíš nedostane nic, protože vedením soudu s Bártou se naprosto znemožnil a superguru už není v pozici, kdy by mu byl schopen trafiku přidělit. Šott tak nejspíš zůstane řadovým soudcem, kdy z něj kolegové budou mít srandu, protože rozsudek, který vynesl v kauze Bárta - Škárka hraničí se zdravým rozumem. Všichni vědí, že Bárta uplácí každého, všichni vědí, že svědci u soudu lhali ve prospěch Bárty. A Vy soudce Šotte, jste se tomu smál a rozhodl jako osel. Gratuluji ji Vám, znemožnil jste se profesně. A doufám, že příští Vaší největší kauzou budou prošlé sardinky v supermarketu.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama