Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2013 8:25:24

Premiér, který nevnímá

Premiér, který nevnímá

Co vše nás ještě čeká? Premiér se holedbá, že ODS zúčtovala s kmotry a se všemi, kteří tzv. poškozují dobré jméno ODS. Zvolení poslance Šeicha nás však utvrzuje o pravém opaku.

Prominent jezdící po dálnici 200km/h je skutečně ukázkou vzorného poslance. Ministryně práce a sociálních věcí vlastním tělem hájí sKarty. Proč asi? Čím déle bude tento výmysl Drábka fungovat, tím větší pokuty může Česká spořitelna požadovat. Fotovoltaika nadzvedla snad všechny politiky. Jen by mě zajímalo, zda občan uvidí seznam skutečných majitelů. Vít Bárta protestující na Václavském náměstí s Holešovskou výzvou je ukázkou, jak se ten svět mění. Člověk, který vládu pomáhal sestavit, dnes vykřikuje hesla, která ji mají sundat. Jen se jaksi nepovedlo vytvořit dav, který tolik organizátoři proklamovali. Lidé jsou sice naštvaní, otrávení ze stálého zatěžování jejich rodinných rozpočtů, přesto však vědí, že není demonstrace jako demonstrace. A tak raději zůstali doma se svými rodinami, nežli by podporovali Bártu a mnohé další. Co říci na konec? Je třeba se zamyslet nad vším, co tato pravicová vláda připravuje. Ať už jsou to podpory v sociální oblasti, placení oprav vodovodních trubek, které až dosud platili provozovatelé, či tolik oslavované a dnes téměř nefunkční sKarty. Jak dlouho ještě budeme všichni tolerovat šlendrián, který nám pravicová vláda připravila? 
Ing. Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR

{relatedarticles title="Psali jsme:" tag="Šeich" count="5" 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama