Mgr. Jan Kubata

  • Ústí nad Labem-Střekov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.04.2013 20:36:01

Železná lady zemřela

Železná lady zemřela

Velkolepý pohřeb vzbudil pozornost a emoce. Ona budila emoce celý svůj život, není divu, že je budí i teď.

Dodnes ji mnoho lidí nenávidí a ti její smrt neváhají bouřlivě slavit. Kromě toho, že mi oslavování smrti staré ženy připadá nevkusné, mám pocity zcela opačné. Odešel člověk, který se nebál odpovědnosti. Odešel člověk, kterému dali voliči právo rozhodovat, tak rozhodoval.

Margaret Thatcherová nepochybně věděla, že svými názory a činy jednu skupinu lidí naštve. A také jistě věděla, která skupina to bude. Ale vyrovnala se s tím. Měla cíl a šla za ním. Bez vytáček, nekompromisně, s jasnou vizí, kterou se nebála obhajovat. Kterékoliv její vystoupení zkuste srovnat s plytkostí politické korektnosti dnešních představitelů Evropy, zejména těch bruselských, a jste-li lidé odpovědní, nutně vám bude úzko.

Je zřejmé, že když něco děláte, ti, kteří nedělají nic, hystericky pokřikují, že to děláte špatně. Je škoda, že odcházejí lidé, kteří měli odvahu něco dělat.

Jan Kubata

poslanec PS PČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama