Mgr. Jan Kubata

  • Ústí nad Labem-Střekov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.01.2013 11:39:06 - Martin Beneš

Odsun sudetských němců

Velkou debatu vyvolala slova Schwarzenberga, který kritizoval odsun sudetských Němců. Co si o tom myslíte Vy? Nechci se někoho zastávat, ale proč byla tehdy uplatněna kolektivní vina? Nacisti byli zrůdy, ale to pece neznamená, že se musíme chovat stejně. A nebo mají někteří Němci možnost v případě neviny získat kompenzaci? Děkuji za odpověď Beneš

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.01.2013 8:59:08 - Mgr. Jan Kubata

vyjádření pana knížete jsem neslyšel, prezidentskou kampaň příliš nesleduji, neb mám jasno.nacistická zvěrstva jako i zvěrstva rudých brigád po válce jsou spojené nádoby, akce vyvolávající reakci a byly obě dvě věci velmi velmi špatné a tragické v naší historii. Nicméně právní jistota Benešových dekretů je otázka Vážná znejisťovat veřejnost-českou veřejnost před tím, než budu schopen řící jasné slovo není příliš šťastné. Souhlasím však stím, že tyto dekrety jsou vyčpělé,že nejde v této chvíli o majetky a jde spíše o pokus vyvolat na základě nešťastného výroku trovhu histerie.

Hezký den