Jiří Janeček

  • Hlavní město Praha
  • Výbor pro bezpečnost
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2013 20:11:00

Výzva Výkonné radě ODS, neodhánějte od ODS další voliče

Výzva Výkonné radě ODS, neodhánějte od ODS další voliče

Výkonná rada se chystá rušit další stranické buňky.

Tedy taková sdružení, která nechtějí jen slepě přikyvovat názorům a snaží se přicházet s vlastními myšlenkami.

Žádám všechny její členy:

Neopakujte stejnou chybu, jaké jste se dopustili zrušením tří pražských oblastních sdružení. Dokonce dochází k  předběžným opatřením soudů a pozastavuje rozhodnutí VR ODS.

Nepřipravujte ODS o členy, kteří jsou ochotni pro ni nezištně pracovat a získávat hlasy i mezi svými blízkými, známými, kolegy…

Neodhánějte od ODS další voliče, kteří už beztak nad naší stranickou politikou v poslední době stále více kroutí hlavami.

Povzneste se nad osobní spory a zájmy jednotlivců, přestaňte uvnitř ODS hloubit příkopy a raději konečně začněte stavět mosty. Přestaňte ODS rozdělovat a začněte pracovat na tom, jak její členy spojit ve snaze o znovuzískání důvěry veřejnosti a o co nejúspěšnější prosazování pravicových konzervativních myšlenek.

S tímto záměrem byla ODS před více než 20 lety založena. Věřím, že jedině prosazování konzervativních ideálů jí může znovu vynést vedoucí místo na pravici i v celé společnosti.

Vážení členové Výkonné rady, mějte prosím toto vše při svém jednání na paměti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama