Ing. Jana Fischerová, CSc.

  • ODS
  • Havlíčkův Brod
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.05.2013 19:53:57

20. výročí založení firmy ACO Industries v Přibyslavi

20. výročí založení firmy ACO Industries v Přibyslavi

Poslankyně Jana Fischerová píše o oslavách výročí založení významného zaměstnavatele

 V sobotu 25. května vyvrcholily oslavy 20. výročí od vzniku jednoho ze dvou významných zaměstnavatelů v Přibyslavi. V současné době zde pracuje ca 550 lidí jak místních tak i ze širokého okolí.

Hlavní oslavou byl tzv. rodinný den, na který se přijelo podívat mnoho hostů. Mezi nimi ale přesto byli nejvýznamnějšími sami zaměstnanci se svými rodinami. Velmi významným okamžikem byla i návštěva majitele firmy pana Ahlmann se svojí ženou ze SRN.

Pro přítomné byl připraven zábavný program. V průběhu celého odpoledne se na pódiu střídaly hudební skupiny, ve kterých vždy účinkoval právě některý ze zaměstnanců firmy. Po slavnostních projevech majitel firmy pan Ahlmann, generální ředitel pan Císek a předsedkyně PS PČR paní Němcová rozkrojili dort ke 20. výročí trvání firmy, z něj se nejvíc radovali ti nejmenší návštěvníci.

ACO pracuje ve 40 zemích v pěti kontinentech s vlastními obchodními společnostmi. Pracovníci firmy jsou  spolutvůrci evropských norem a členy mezinárodních pracovních skupin.

Mezi významné realizované stavby patří např. olympijský areál v Londýně (2012), prodejny IKEA, závody Coca Cola, Pepsi Cola, pivovary aj. V Přibyslavi se vyrábí především zařízení určená k odvodňování zpevněných

ploch, odvodnění budov a čištění odpadních vod atd. Společnost disponuje vlastní mořírnou nerezové oceli, elektrochemickou leštírnou a žárovou zinkovnou.

Z mého pohledu jsem si uvědomila, jak je důležité, že tato firma společně s městem Přibyslav vytváří dobré podmínky pro celý tým pracovníků, jejichž společným heslem je kvalita a „za vším hledej člověka“.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama