Mgr. Tomáš Chalupa

Praha 6; volby do PS: č. 9
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2013 20:18:00

Místní povodňové komise jsou aktivizované

Místní povodňové komise jsou aktivizované

Usnesení Ústřední povodňové komise.

"Včera jsme vydali upozornění na bouřky v postižených oblastech. Dnes se ukázalo, že vyhlášení 2. stupně povodňové aktivity bylo správné rozhodnutí. Místní povodňové komise jsou aktivizované," říká ministr životního prostředí a předseda Ústřední povodňové komise Tomáš Chalupa a dodává: "Po podobných srážkách vždycky nastávají značné sesuvy půdy. Největší z nich je v Dobkovičkách. Na stránkách Ministerstva životního prostředí jsou telefonní čísla České geologické služby, kam můžou starostové hlásit sesuvy a žádat o pomoc. 
"Ústřední povodňová komise upozornila, že nadále trvá nařízení, že všechny povodňové komise musí nesnižovat, respektive zachovat protipovodňová opatření ve stávajícím stavu. 
Ústřední povodňová komise dále nařídila všem povodňovým komisím, včetně těch, jejichž území dosud nebylo zasaženo povodní, zřídit nepřetržité hlídkové služby za účelem monitoringu srážek a hladin všech vodních toků.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama