Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.06.2013 20:58:24

Potvrzeno. Poslanci TOP09 a Starostové nechtějí prosperující stát

Potvrzeno. Poslanci TOP09 a Starostové nechtějí prosperující stát

Dnešních Dvacet minut Radiožurnálu (26.6.2013) dalo jasnou odpověď na skutečné úmysly poslanců TOP09 a Starostové. A tyto úmysly rozhodně nejsou v souladu s tím, za co byli tito poslanci zvoleni do Parlamentu ČR.

  800x600

Byť se celou dobu pan Gazdík snažil vytvářet falešnou iluzi o tom, jak poslancům tohoto uskupení leží hluboce na srdci demokratické fungování našeho státu, jak jim jde jen a pouze o správné věci, tak poslední tři minuty rozhovoru náležitě objasnily, jak je to doopravdy. A výsledek byl přesně opačný tomu, co nám pan Gazdík falešně namlouval.   Na jasnou a srozumitelnou otázku, zda by poslanci měli podpořit státní rozpočet který by byl ekonomicky správný a pro naši zem výhodný, byť předložen tzv. úřednickou vládou, začal pan Gazdík hledat velmi falešné a nepřesvědčivé argumenty pro obhájení jeho negativní odpovědi. Stručně shrnuto jeho postoj je takový, že nikdo jiný než končící vládou vybraní poslanci nemá právo předkládat zákon o rozpočtu, protože poslanci TOP09 a Starostové, spolu s poslanci ODS jsou ti jediní moudří a osvícení a zbytek národa je jen stafáž.

Tak každopádně díky pane Gazdíku, dnes jste mně definitivně přesvědčil, že Vy a s vámi ostatní souhlasící poslanci již nemáte žádné právo usedat do poslaneckých lavic. Vy tam nejste pro blaho národa, Vy tam jste jen pro blaho svého koryta.

Jan Blažek

Předseda klubu VV Znojmo

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama