Ing. Jana Fischerová, CSc.

  • ODS
  • Havlíčkův Brod
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2013 10:05:25

Jana Fischerová otevřela nově zrekonstruovanou Krajskou knihovnu Vysočiny

Jana Fischerová otevřela nově zrekonstruovanou Krajskou knihovnu Vysočiny

Poslankyně Jana Fischerová otevřela spolu s ředitelkou knihovny Veronikou Peslerovou a zástupci města Havlíčkův Brod a Kraje Vysočina nově zrekonstruovanou Krajskou knihovnu v Havlíčkově Brodě.

 Slavnostního přestřižení pásky se v pondělí 5. srpna 2013 zúčastnili nejen zaměstnanci knihovny, ale i široká veřejnost a sama autorka návrhu rekonstrukce, bývalá studentka havlíčkobrodské Střední průmyslové školy stavební Vlaďka Bockschneiderová. 

„Se zdejší knihovnou mám výborné zkušenosti, ráda ji navštěvuji a velmi si vážím celého týmu pracovníků v čele s paní ředitelkou Peslerovou. Je to místo, kde může každý člověk čerpat další informace a poznávat nové příběhy,“ říká Jana Fischerová a dodává: „Jsem velmi potěšena, že i přes stále se vyvíjecí virtuální a sociální sítě, počet návštěvníků knihovny pořád roste. Důkazem je i dnešní den, kdy se knihovna jen pár minut po otevření veřejnosti zaplnila spoustou čtenářů bez rozdílu věku.“

Poslankyně Jana Fischerová také věří, že se do budoucna podaří přesunout knihovnu do větších prostor, které by návštěvníkům nabídly další možnosti trávení volného času. Knihovna v Havlíčkově Brodě má dlouholetou tradici a funguje jako centrum vzdělávání a osvěty nejen pro občany Havlíčkova Brodu, ale i celého kraje. Na začátku roku 2012 oslavila Krajská knihovna Vysočiny 10. výročí svého vzniku, v samotném Havlíčkově Brodě existuje místní knihovna již od roku 1894.

 V případě zájmu o další informace kontaktujte:

Jana Žáková

asistentka poslankyně Ing. Jany Fischerové, CSc.

M:  +420 606 117 899

E: zakovaj@psp.cz

www.janafischerova.cz

Poslanecká kancelář:

Havlíčkovo náměstí 1963

580 01 Havlíčkův Brod

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama