Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.08.2013 21:22:40

Opravdu jsme na Titaniku???

Opravdu jsme na Titaniku???

Mnohými je ODS odepisována. Tato slova jsou slyšet ze všech stran politického spektra i od mnohých novinářů a politologů.

Nelze se divit. Místo tvrdé práce, návratu k pravicovým hodnotám a politice se opět snažíme vyřizovat si účty uvnitř strany, nejlépe prostřednictvímmediálních přestřelek. Jako smutné finále pak někteří odmítnou jakýkoli návrat pana Václava Klausek občanským demokratům. Jsme opravdu nepoučitelní?!Vedeme opakované žabomyší války, místo abychom sesemknuli a řešili reálné problémy naší země.Nenecháváme si poradit od našich bývalých předsedů a premiérů. Ať již to byl návrh Mirka Topolánka na volbu krizové vedení a hledání cesty zpět na výsluní pravice, který zazněl na posledním kongresu nebo odmítnutí Václava Klause paní Miroslavou Němcovou. Následné stesky, že na nás pan prezident nenechal nit suchou, pak už všem vyloudí jen trpký úsměv na tváři. Neustále řešíme náš mediální obraz, kterému ale samy dáváme co proto. Strašíme občany prezidentskou diktaturou, alesami nenabízíme nic. Mluvíme o nových tvářích, ale některé letité se drží svých pozic vší silou. Věřím, že ODS je demokratickou stranou a že to tak stále platí, tudíž volba nových tváří záleží na všech členech, od místních sdružení až k vedení, protože kandidátky nesestavuje jediný člověk, ale vznikají přeci od těch základních článků naší strany. Přestaňme se, prosím,chovat jako ublížení, semkněme se za předsedou a pojďme pracovat pro naši zemi a naše občany. Česká republika potřebuje silnou a důvěryhodnou, ale také neuplakanou pravicovou stranu. Přestaňme marnit čas.
Jan Gabrielpověřený vedením OS ODS Praha 11
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama