Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2013 7:00:00

KSČM je pro mladé správná volba!

KSČM je pro mladé správná volba!

Někdy se až děsím toho, jak mladí lidé reagují na dění ve společnosti. Lze vidět, že vůbec nejsou apatičtí k problémům, s nimiž se setkávají. Často se však nechají zmanipulovat prapodivnými autoritami.

Vybírají si jednoduché způsoby vzdoru, které nic neřeší, jen zakládají další ohniska nesvárů. Dávno je doba, kdy dostali byt zdarma, nevratné či novomanželské půjčky, kdy měli jistotu zaměstnání, jesle, školky a školy zdarma. Také volný čas pro potomky byl kvalitně a levně zajištěn. Na vážně nemocné děti se nemusely pořádat sbírky a ulice i po večerech byly bezpečné. Důchodci mohli důstojně a spokojeně žít a užívat si stáří. Je třeba si položit otázku, kdo za nehoráznou likvidaci lidských jistot může? Kdo takto hospodařil od deseti k pěti beztrestně spoustu let? Reakce mladých je jednoznačná: Ať vrátí, co bylo ukradeno!

Právě zde jsou hlavní příčiny nárůstu fašismu, nesnášenlivosti a kriminality. Komu by se také líbil stát plný nespravedlnosti, drog, dluhů a sociálních neshod? Náš stát preferuje jen určité skupiny – většinou ty majetné (po vládě P. Nečase to musí vidět i slepý). Spravedlnosti se slušný člověk nedovolá. Vlastně mladí chtějí málo, jenom sociální jistoty, žít v klidu a bezpečí, spravedlivě, s rovnými podmínkami. Proto mladí lidé sami hledají cesty, jak tyto problémy vyřešit. Ne vždy volí správnou cestu, protože jim ji nikdo neukázal. Ukažme jim naši cestu. I pro mladé máme řešení – volbu KSČM.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama