Ing. Jana Fischerová, CSc.

  • ODS
  • Havlíčkův Brod
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.08.2013 17:23:32

Zlatá podkova v Humpolci se opět vydařila, říká Jana Fischerová

Zlatá podkova v Humpolci se opět vydařila, říká Jana Fischerová

V neděli 25. srpna 2013 vyvrcholilo finále 48. ročníku seriálu Zlatá podkova na trávě humpoleckého areálu Dusilov. Zároveň se zde konalo i Mistrovství ČR seniorů ve všestrannosti.

 Nejen na jezdecké umění se zavítala podívat i Jana Fischerová, která Zlatou podkovu v Humpolci navštívila i v minulých ročnících.

„Už poněkolikáté jsem přijala pozvání od pana starosty Humpolce Jiřího Kučery na Zlatou podkovu. Myslím si, že město Humpolec se má opravdu čím pochlubit a skvěle reprezentuje i Kraj Vysočina. Ať už se jedná o již zmiňovanou Zlatou podkovu nebo Mistrovství republiky v autokrosu, zároveň je také nositelem prestižního ocenění Město pro byznys. Ráda bych také připomněla důležitou roli průmyslové a zemědělské tradice v Humpolci, kterou zde výtečně reprezentuje pivovar Bernard,“ podotýká Jana Fischerová.

Kromě jezdeckých soutěží bylo součástí nedělního programu i hudební vystoupení. Na humpoleckém náměstí se uskutečnil koncert dechového orchestru Základní umělecké školy Gustava Mahlera a také průvod vozatajů. „Zdejší Základní umělecká škola se pyšní více než 60ti letou tradicí a její žáci dosahují skvělých výsledků v našich i mezinárodních soutěžích. Důkazem toho byl i jejich nedělní koncert, který oslnil všechny přihlížející,“ doplňuje Jana Fischerová.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama