Jiří Janeček

  • Hlavní město Praha
  • Výbor pro bezpečnost
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.09.2013 8:43:45

Fischer plánuje rekordní schodek

Fischer plánuje rekordní schodek

Ministr financí v demisi Jan Fischer se zjevně rozhodl ukázat, že od vlády odborníků nemůžeme čekat nic jiného než jen další zadlužování země a budoucnosti nás všech!

Na příští rok nachystal rozpočet s rekordním schodkem 110 milionů korun.

Fischer hodlá zaseknout sekeru státního dluhu ještě o pět miliard hlouběji, než jak to plánoval kabinet premiéra Petra Nečase. Co je ovšem ještě neuvěřitelnější - i při takto rozmařilém plánování se chystá ořezat výdaje na školství o pět miliard a na rozvoj dopravní infrastruktury dokonce o 10 miliard korun.

Co to v praxi znamená? Budeme se ještě vice zadlužovat, ale do vzdělání, vědy a výzkumu půjde čím dál méně peněz. A k tomu se přestanou stavět a opravovat dálnice, silnice budou ještě víc samá díra a třeba o modernizaci železnice si můžeme nechat jen zdát. Na co ovšem Fischer najde peněz dost, to jsouvšemožné sociální dávky.

HLAVU VZHŮRU - volebni blok již při svém založení rozhodně odmítl takovou praxi.  Nechceme zanechat našim dětem dluhy. Klademe si za cíl vytvořit z České republiky zemi, která nebude projídat svou budoucnost, ale která bude vytvářet předpoklady pro šťastný život dalších generací.Takový postoj jsem připraven prosazovat i v nově vzniklémvolebním uskupení HLAVU VZHŮRU, ke kterému jsem se minulý týden aktivně přihlásil.

Jiří Janeček
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama