JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2013 17:35:53

To si musela stavební lobby mlaskat. Nedělní PR Moravce bylo k nezaplacení

To si musela stavební lobby mlaskat. Nedělní PR Moravce bylo k nezaplacení

Nevím, jak vy, ale já jsem toho názoru, že profesionalita Václava Moravce doznala po nedělním dílu značných trhlin.

Dozvěděli jsme se, že dálnice jsou tu drahé, protože tu prý od roku 2007 není koncepce a nejlepším odborníkem je tu stávající šéf ŘSD, vyučený kuchař, David Čermák.

Ne, že by absence střednědobé či dlouhodobé koncepce výstavby na prodražování neměla vliv, ale pan Moravec snad zcela úmyslně nezmínil další příčiny prodražování nejen dálnic, ale všech ostatních dopravních staveb, kterými je ČR vyhlášená. Šizení na materiálu (D47), projektové zbytečnosti (D137), lpění na starých a drahých stavebních metodách, protiprávní vypisování JŘBÚ (Opěrná zeď Suchovršice), falešné vícepráce (vápnění D1), atp. Toto laciné PR pana Moravce je pro stavební lobby a uplacené úředníky určitě k nezaplacení. Člověk totiž při sledování pořadu nabyl dojmu, že je zde vlastně vše v pořádku, a že za vše můžou zdlouhavé výkupy pozemků.

Úplně si dokážu představit, jak generální ředitelé velké stavební pětky zahřálo Moravcovo vystoupení více než poobědní digestiv. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama