Ondřej Liška

  • Jihomoravský kraj
  • Výbor pro evropské záležitosti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2013 16:52:54

Václav Havel v každém z nás. Strana zelených zahájila kampaň

Václav Havel v každém z nás. Strana zelených zahájila kampaň

_

 Strana zelených v pondělí 16. září v La fabrice za účasti více než stovky hostů zahájila kampaň, představila lídry ve všech 14 krajích a odhalila základní priority svého programu postavené na impulsech k zajištění důstojného života, restartu ekonomiky či obnovy demokracie.

Konference proběhla za účasti řady osobností, jako jsou socioložka Jiřina Šiklová, právník a zakladatel Prague Pride Czeslaw Walek, někdejší ministr vnitra a politik Jan Ruml, či zástupci Strany rovných příležitostí, jejichž osobnosti dostanou prostor na kandidátkách Strany zelených.

Odkaz na záznam projevu Ondřeje Lišky zde. V následujících dnech budeme zveřejňovat projevy dalších osobností (Eliška Wagnerová, Václav Láska, ad.)

Informace k programové části a programu Strany zelených a kandidátkám v tiskové zprávě ze dne 16. 9. (link). Kompletní program bude zveřejněn v pátek 20. 9.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama