Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2013 12:11:19

TOP 09 od IDS peníze nedostala

TOP 09 od IDS peníze nedostala

Reakce Františka Laudáta na článek serveru Česká pozice ze dne 20. 9. 2013.

V reakci na článek „Kauza pražské metro: Exposlanec Laudát z TOP 09 pracuje pro stavební dozor“ bych rád zdůraznil několik skutečností.

V první řadě chci uvést, že TOP 09 od firmy IDS žádné peníze nedostala, ani na tuto kampaň, ani nikdy v minulosti.

Kontrolních dnů výstavby metra jsem se skutečně účastnil, a to z toho důvodu, že se problematice dopravy dlouhodobě věnuji a dovoluji si označit se za člověka, které jí rozumí na odborné úrovni.

Zároveň bych chtěl znovu připomenout, že k firmě IDS mne váží přátelské vztahy s Bohumilem Kvasničkou, kterého znám přes dvacet let. Smluvně jsem od k firmě IDS vázán od září 2011 a rád bych zdůraznil, že pro ni vykonávám pouze odborné a organizační činnosti, nevstupuji do žádných jednání o cenách ani do smluvních dojednání. 

František Laudát
bývalý poslanec za TOP 09

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama