ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2013 14:18:00

Doufám, že se Německo bude nadále ubírat cestou prosperity

Doufám, že se Německo bude nadále ubírat cestou prosperity

Premiér poblahopřál kancléřce Merkelové k volebnímu úspěchu.

Konzervativní unie německé kancléřky Angely Merkelové získala v nedělních volbách do spolkového sněmu 41,5 procenta hlasů. Premiér Jiří Rusnok jí k tomuto obdivuhodnému úspěchu poblahopřál oficiálním dopisem.

Vaše Excelence,

dovolte mi, abych Vám upřímně poblahopřál k Vašemu obdivuhodnému úspěchu ve volbách do Německého spolkového sněmu.

Doufám, že se Německo bude v nadcházejícím legislativním období, stejně jako v předcházejících letech pod vedením Vašich vlád, nadále ubírat cestou prosperity, a že bude pokračovat i vynikající spolupráce mezi našimi zeměmi.

Česká republika je připravena spolupracovat s Německem na dalším rozvoji našeho partnerství. Velice oceňuji, že dnes, více než dvacet let po pádu železné opony, jsou vztahy mezi našimi zeměmi na nejvyšší úrovni v jejich moderních dějinách a že můžeme společně usilovat o úspěšnou budoucnost Evropy.

Vážená paní kancléřko, rád bych Vám popřál mnoho úspěchů v náročném úřadě i ve Vašem osobním životě.

S úctou

Jiří Rusnok, předseda vlády

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama