Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2013 7:31:36

Víkendová konference DSSS potvrdila připravenost strany na předčasné volby

Víkendová konference DSSS potvrdila připravenost strany na předčasné volby

V sobotu 21. září se v Praze konala předvolební celostátní konference DSSS za účasti předsedy strany Tomáše Vandase a výkonného místopředsedy Jiřího Štěpánka.

 

Víkendová konference DSSS potvrdila připravenost strany na předčasné volby

Víkendová konference DSSS potvrdila připravenost strany na předčasné volby23. září 2013 V sobotu 21. září se v Praze konala předvolební celostátní konference DSSS za účasti předsedy strany Tomáše Vandase a výkonného místopředsedy Jiřího Štěpánka. Na konferenci byli též přítomni krajští předsedové DSSS, předsedové MO DSSS a kandidáti do parlamentních voleb.

Předseda DSSS ve svém úvodním projevu vyzdvihl význam blížících se voleb a vyjádřil nezlomné přesvědčení, že strana ve volbách uspěje, k čemuž je ale nutné maximální nasazení všech členů a aktivistů v již probíhající předvolební kampani.

Důrazně varoval před tzv. novými politickými projekty velkopodnikatelů či novopečených senárů. Konec Věcí veřejných by mělo být důrazným varováním pro všechny občany. „Dělnická strana sociální spravedlnosti vede předvolební kampaň ve všech významných městech republiky, i když dá se říci, že my, dělníci, vedeme kampaň stále. Jsme to my, kdo jsme na náměstí mezi lidmi, i když se neblíží volby. My jsme s občany stále a to je ta naše velká devize,“ zmínil předseda strany ve svém projevu.

Tomáš Vandas oznámil rozjezd kampaně Bezpečné ulice, do něhož se hned na místě přihlásila MO DSSS Duchcov. Je to reakce na stále sílící kriminalitu a problematiku nepřizpůsobivých občanů ve městech a obcích, kdy slušní lidé mají strach a obavu o svojí bezpečnost.

Výkonný místopředseda Štěpánek se ve svém projevu věnoval sociálně ekonomickým otázkám a neradostné hospodářské situaci. Zdůraznil, že dělnická strana má ve svém programu jasné řešení ekonomické krize a nikdy nedovolí omezování Zákoníku práce, odmítá výpovědi bez udání důvodu a zneužívání krize některými zaměstnavateli.

Konference, na které mělo premiéru i nové vydání Dělnických listů, plně ukázala připravenost strany a odhodlání členů a aktivistů uspět v nadcházejících volbách a dokázat, že jedinou skutečnou opozicí v zemi je Dělnická strana sociální spravedlnosti.

Tiskové centrum DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama