ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2013 0:16:21

Už i Lubomír Zaorálek se s námi shoduje, že současný systém je v troskách

Už i Lubomír Zaorálek se s námi shoduje, že současný systém je v troskách

V Rakousku právě proběhly volby do parlamentu a ukázalo se, co tamní občany nejvíce trápí. Podle jejich výpovědí je to nezaměstnanost a korupce, což se celkem shoduje s Českou republikou, ale i dalšími státy Evropy včetně Španělska či Itálie.

Sice Rakušané v nedávné historii neprošli stejným „veletočem“ jako my, ale trápí je stejné věci. Čím to? Jasně to ukazuje na fakt, že stávající systém nefunguje. A to nejen u nás, ale v mnoha evropských zemích.

Však to zmínil i Lubomír Zaorálek v nedělní Partii na Primě. Politický systém je prý v troskách a krize je obrovská. V tom s panem Zaorálkem souhlasím a je vidět, že on začíná souhlasit i s hnutím Úsvit přímé demokracie.

Začínají si to už připouštět i politici, kteří dosud nechtěli o změně politického systému slyšet. Zřejmě si uvědomují, že „Titanic“ jde ke dnu (a přejme si, aby se nejednalo pouze o Titanic politický). Je potřeba nastolit nový demokratický systém, a to přímou demokracii. V Úsvitu jsme svůj návrh předložili v předvolebním programu, rádi o tom budeme diskutovat i s dalšími stranami.

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku
https://www.facebook.com/Karelfiedler.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama