Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2013 16:14:43

Prioritou je dodržet program

Prioritou je dodržet program

KSČM nikdy nebude stranou, která by zradila svého voliče a podle toho se budeme rozhodovat o případné povolební spolupráci.

Zda taková spolupráce bude znamenat naplnění hlavních částí našeho programu, věcí jako jsou třeba majetková přiznání či daňové změny ve prospěch dolních 10 miliónů.

Nevylučujeme podporu menšinové vládě, neboť KSČM se rozhodně nebude rozhodovat podle nějakého politikaření a řešení personálií. Pouze v případě, že by měli být na vysokých postech nedůvěryhodní lidé, tak budeme samozřejmě proti. Jsme pevně přesvědčeni, že po dvou volebních obdobích vlády pravice naše země náš program potřebuje a naši občané ho ocení. Je otázkou, zda například ČSSD nezradí svého voliče jako třeba v roce 2002, kdy vládli s lidovci a Unií svobody. Dnes pro změnu koketuje Sobotka s TOP 09. Dělení a porcování zajíce, kterého ještě ani nikdo neulovil, mi připadá předčasné. Nechme na občanech, jak se rozhodnou. Jejich hlas je totiž vždy silnější a důraznější než všechny průzkumy preferencí.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama