Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.10.2013 9:51:26

Na knižních pultech vás možná brzy překvapí Kladenské pohádky

Na knižních pultech vás možná brzy překvapí Kladenské pohádky

Kladenské pohádky?

Krkonošské pohádky zná jistě každý malý kluk či holka, ale kladenské? To spíše ne, vždyť také samostatné pohádky tohoto regionu nikdy vydány nebyly.  16 zajímavých pohádek z Kladna pro cílovou skupinu dětí 3 – 10 let sepsal známý spisovatel a fotograf Luděk Švorc. Stejně jako k předchozí jeho knize Housle pod vodou vytvořila grafiku knížky výtvarnice Marcela Alfonso.

Psaní a vydávání podobných knih je v současné době nelehké, i nad osudem těchto pohádek tak visí Damoklův meč, zda se seženou prostředky pro vydání.  Chcete-li podpořit knížku i vy, můžete se v neděli 13. 10. podívat v 19 hodin do Kladenského divadélka, kde bude probíhat benefiční představení, jehož výtěžek půjde právě na Kladenské pohádky.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama