Bc. František Vaněk

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2013 15:10:54

DIVERZANTI V SPOZ

DIVERZANTI V SPOZ

Obava před záškodnickou tlupou vyloučených z SPOZ

Zveřejňuji  pro zasmání jeden email, který posílá předsedaKV SPOZ Královehradeckého kraje  Bc. Matějka Dis. členům předsednictva KV SPOZ Královehradeckého kraje.   Nikdy jsem si nemyslel, že budu já s mojí manželkou Janou, senátorem Drymlem a ostatními vyloučenými členy SPOZ Královehradeckého kraje  dáván do souvislosti s "DIVERSNÍMI AKCEMI" proti  SPOZ. Již se vidím jaké " záškodnické" akce vykonáváme.   Vždyť je to paranoidní stav a pomalu delírium,které Matějka prožívá   Tohle již hraničí s "DUŠEVNÍ PORUCHOU"  pana předsedy Matějky.
Bc. František Vaněk-vyloučený člen SPOZ a předseda zrušené MO SPOZ Trutnov     Posílám pro zasmání jeden email, který posílá předseda Bc. Matějka Dis. členům předsednictva KV SPOZ Královehradeckého kraje.   Nikdy jsem si nemyslel, že budu já s mojí manželkou Janou, senátorem Drymlem a ostatními vyloučenými členy SPOZ Královehradeckého kraje  dáván do souvislosti s "DIVERSNÍMI AKCEMI" proti  SPOZ. Již se vidím jaké " záškodnické" akce vykonáváme.   Vždyť je to paranoidní stav a pomalu delírium,které Matějka prožívá   Tohle již hraničí s "DUŠEVNÍ PORUCHOU"  pana předsedy Matějky.

Bc. František Vaněk-vyloučený člen SPOZ a předseda zrušené MO SPOZ Trutnov .

 PŘEPIS NÍŽE UVEDENÉHO E-MEILU:

Od: matejka@jicin.eu

Komu: členové KV /pouze vybraní/

Odesláno: 5.10.2013 21:55

Citace: Milí kolegové. Svolávám jednání Předsednictva a volebního týmu na středu 9.10. 2013 do Trutnova po skončení meetingu na cca na 16.30 do kavárny (salónku UEFA).

Vzhledem k nebezpečí diversní akce od bývalých členů, tak vol.manager Ota po dohodě s Andrejkou zajistili ochranku. Děkuji všem za přípravu a realizaci meetingů, kulatého stolu i direct emailu a kolegům Haisovi, Romanovi a dalším za objíždění vesnic. Hořice a Jičín zatím s největším zájmem. Podrobnosti osobně. A děkuji a vol. teamu a těm všem z místních organizací za pomoc.

Krátké zhodnocení si nechme na středu.

Program:

1. Kontrola usnesení a zápisu (p. Vrzáň) z KV Vrchlabí

2. Výdaje kampaně a příprava jejího závěru

3. Provozní výdaje a neuhrazené závazky

V úctě Váš

Bc. Miroslav Matějka, DiS,

předseda Krajského výboru  Královehradecké organizace SPOZ

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama