Bc. František Vaněk

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2013 22:14:19

PODPORUJI VZNIK PLATFORMY SPOZ

PODPORUJI VZNIK PLATFORMY SPOZ

PODPORA VZNIKU NÁZOROVÉ PLATFORMY V SPOZ

Jsem velice rád, že většina členů SPOZ i těch, kteří jsou nepravomocně vyloučeni podporují vznik PLATFORMY uvnitř SPOZ.  Vždyť to co předvádí předsednictvo SPOZ v čele s Mgr. Štenglem a jeho "APOŚTOLŮ" je považováno jako kopání vlastního hrobu a to celé SPOZ. Ani jeden z APOŠTOLŮ si nevšiml, že SPOZ je díky jejich konání rozpolcena. Nepokoje jsou již v několika krajích, ale předsednictvo dosud tvrdí, že je vše v naprostém pořádku. Tvrdí jen, že křičí pár zhrzených lidí, protože nejsou na kandidátkách, což víme, že není pravdou. Ani jeden z pánů netuš, nebo spíše nechce vidět,  že nikomu z nás nejde a ani nešlo o místo na kandidátní listině.  Nám jde a vždy šlo o dodržování STANOV a DEMOKRACIE VE SPOZu   a hlavně o práci pro obyčejné občany ČR.

VY VŠICHNI, KTERÝM NENÍ LHOSTEJNÉ SUČASNÉ DĚNÍ V NAŠÍ STRANĚ, TAK SE  PŘIDEJTE K NÁM. Nenechme vymřít demokracii a pojďme společně napravit politickou kulturu, nejen ve SPOZu.

Všechny členy, nečleny a ostatní  vyzývám:  Při vhazování volebního lístku zvažte tu správnou stranu a správné kandidáty !!!!!

Bc. František Vaněk,vyloučený člen SPOZ a předseda zrušené MO SPOZ Trutnov,

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama