Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2013 14:33:21

S důvěrou se nežertuje

S důvěrou se nežertuje

Prošla jsem ulice téměř všech měst a obcí Středočeského kraje. Pečlivě naslouchám lidem, kteří hovoří o svých problémech a strastech.

Někdy mám pocit, že jsme se dostali do řeky, která je tvořena pouze z problémů, které lety narůstaly a jako by je nikdo neřešil.

Věřím, že pokud jen trochu budeme chtít, lze mnohé změnit. Není třeba klást si mega cíle. Někdy stačí málo a problém zdánlivě neřešitelný zmizí. Volební kampaň je v plném proudu, ale vlastně se už chýlí k závěru. A tak přemýšlím o tom, zdali různé podpásovky politiků, závisti a nenávisti přinesou něco pozitivního lidem. Pomlouvačné billboardy, letáky do schránek, které mají zaručené informace. To vše je nejen ostudné, ale především peníze, takto vynaložené, mohly mnohde pomoci. Není třeba se vším souhlasit, ale pokud politické spektrum, které je dnes mnohem větší než v minulých volbách, nenajde v podstatných věcech společnou řeč, lidé budou marně čekat na zlepšení své situace. Všichni, kteří kandidujeme, slibujeme, co vše změníme či napravíme. Pojďme tedy dodržet své volební programy. Pokud to uděláme, bude naše republika zemí pouze šťastných a spokojených lidí. KSČM po celou dobu své působnosti důsledně prosazuje svůj volební program. V mnoha případech najdeme i průsečíky s jinými politickými stranami. Viděla jsem hodně problémů a lidí, kteří čekají na pomoc. Přeji si, aby se jí dočkali co v nejkratší době.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama