Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2013 17:03:52

Kdo na to má?

 Kdo na to má?

Tak by se dala charakterizovat letošní volební kampaň. Já mám víc než vy, třetí má ještě více a pomalu a jistě naši zem obalily reklamní plakáty a billboardy různých politických stran.

Často nelogicky i tam, kde kandidát nekandiduje, se na něj musíme dívat. Dovedu pochopit touhu po vítězství, pochybuji však o tom, že lidé toto budou akceptovat. Trochu se děsím toho, co budou všichni tito politici dělat při zavedení transparentních účtů. Možná je osvítí moudro a peníze takto vyhozené, ve většině případů zbytečně, věnují potřebným.  Je spousta těch, kteří by za desetinu těchto nákladů spokojeně žili bez obav, zda budou mít na zaplacení nájmu, elektřiny, plynu či na školné pro dítě. Některé z reklam umístěné na dálničních mostech s tvářemi smějících se politiků jsou navíc nějak přes čáru. O co jednodušší by bylo vymezit přesně reklamní plochu, která se může či nemůže ve volbách použít. Ono okřídlené „kdo na to má“, které kdysi použil Jiří Paroubek, zřejmě zaujalo i mnohé ze současných politiků. Ráda bych se však zeptala: budeme mít na to, abychom žili důstojně, v klidu, bez obav z budoucnosti?

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama