Mgr. Bohumil Zoufalík

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.10.2013 21:10:52

Praha 10 nabízí další granty

Praha 10 nabízí další granty

Podporovat projekty v oblasti sociální, kultury a umění, sportu, tělovýchovy a volného času, protidrogové prevence, prevence kriminality a životního prostředí chce Praha 10 prostřednictvím grantového řízení, které vyhlásila pro příští rok.

Chceme jako každoročně podpořit ty nejlepší projekty od našich občanů i neziskových organizací, které ještě více zlepší život v naší městské části. Žádosti je možné podávat v termínu do 2.prosince do 17:00 hodin, mohou  být podány osobně v podatelně anebo doporučeně poštou na adresu:  Městská část Praha 10, Vršovická 68, 101 38 Praha 10.  Podmínkou pro přijetí žádosti je včasné podání, správné vyplnění předepsaného formuláře, včetně povinných  příloh. Podmínky a pravidla pro poskytnutí dotace, správný postup při vyplnění a podání žádosti jsou uvedeny  v  Zásadách  pro  poskytování  účelových  dotací – grantů  městské  části  Praha  10.  Zásady a formuláře žádostí jsou k dispozici  na  internetových stránkách  www.praha10.cz a v  informačních kancelářích Úřadu městské části Praha 10 na adresách Vršovická 68 nebo  Plaňanská 1, Praha 10.  Seznam schválených projektů bude zveřejněn na úřední desce a internetových stránkách městské části Praha 10¨.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama