Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2013 10:16:00

Dělnická strana sociální spravedlnosti

Dělnická strana sociální spravedlnosti

Prohlášení předsedy DSSS

 
Vážení přátelé, členové a sympatizanti dělnické strany,

do otevření volebních místností zbývá jen několik hodin. Chci vám všem proto poděkovat za vaší obětavost a osobní nasazení v předvolební kampani. Myslím si, že jsme v rámci našich možností udělali opravdu hodně práce, za kterou se nemusíme stydět. Nyní už mají vše v rukou naši spoluobčané a oni budou rozhodovat o tom, kdo povede tuto zemi v nadcházejícím období.

Pro mne osobně je čest spolupracovat s lidmi, kterým není lhostejná naše budoucnost a mají odvahu za něco bojovat. Ať už to dopadne jakkoliv, jedno je jisté. Stále nás čeká hodně práce a bude potřeba nesmírná vytrvalost. Věřím, že výsledek voleb bude pro dělnickou stranu opět výrazným posunem vpřed.

Ještě jednou děkuji. Vážím si vás.

Váš

Tomáš Vandas
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama