Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2013 17:03:13

Pojďme využít práva o sobě rozhodnout!

Pojďme využít práva o sobě rozhodnout!

Zítra máme poslední možnost rozhodnout o tom, jestli změníme tragický směr, do kterého se Česká republika v posledních letech dostala bezohledným způsobem vládnutí pravice.

Pokud chceme, aby stát začal tvořit prorůstové rozpočty, začal aktivně bojovat s nezaměstnaností a solidarita nejbohatších se zbytkem společnosti byla standardní normou chování, tak pojďme podpořit KSČM. Přejeme si sebevědomý stát, kde se lidé nemusí za své politiky stydět, protože dosud nepochopili, že jejich posláním je služba občanům, nikoliv sobě. Svého voliče nikdy nezradíme a budeme zárukou levicové vlády, která se nebude moci vymlouvat na koaliční partnery, ale naopak bude mít sílu program prosadit.

Je také potřeba postavit hráz snaze mít znovu roztříštěnou neakceschopnou sněmovnu, plnou subjektů typu Věcí veřejných, kteří se snaží využít momentálního rozčarování ve společnosti ve prospěch svých podnikatelských záměrů. Další promarněná příležitost by naši společnost mohla už opravdu nenávratně poškodit.

Děkuji všem, kteří již včera obětovali svůj osobní čas, aby pomohli určit, kudy se budeme následující léta ubírat a s pokorou žádám ty, kteří mají možnost tak učinit, aby také svého volebního práva využili a neponechali svůj osud náhodě.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama