ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2013 20:17:14

Voliči jasně ukázali, že chtějí změnu v ODS

Voliči jasně ukázali, že chtějí změnu v ODS

Tisková zpráva předsedy jihomoravské ODS k volebnímu výsledku ODS.

Chtěl bych poděkovat všem jihomoravákům, kteří nám i v těchto, pro ODS nelehkých, časech zachovali přízeň a volili nás.

Voliči jasně ukázali, a nejsou to první volby, že chtějí změnu v ODS a ODS musí umět tento vzkaz od voličů reflektovat. Je to zdravý a nutný proces v ODS. Výsledek ODS na jižní Moravě, respektive výsledek jejího lídra prof. Petra Fialy (z hlediska absolutního počtu hlasů byl 8. nejlepším kandidátem v celé ČR) ukazuje, že voliči oceňují změnu v ODS, kterou na jižní Moravě myslíme vážně.

Krátkodobým cílem ODS musí být navolit zcela nové vedení, které bude pracovat jako tým, které bude schopno do jara příštího roku upevnit programový základ ODS a sebevědomě, jako opoziční parlamentní strana, vykročit do komunálních voleb.

Vedení ODS reprezentované grémiem a Výkonnou radou, by nemělo mezi sebou vést souboj o to kdo bude ve vedení strany, ale mělo by hledat řešení, které je nejlepši pro ODS. A k tomu bychom měli v ODS najít širokou shodu.

Jiří Kadrnka
předseda jihomoravské ODS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama