Ing. Alois Pavlíčko, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2013 16:00:00

DEN POTÉ

DEN POTÉ

Volby 2013, Šumava, národní park, JETE, úložiště jaderného odpadu, SPOZ, ODS, ČSSD, Strana zelených, kmotři, dostavba Temelína, ČEZ, Zimola, D3.

                                                                 Ještě před volbami jsme zasílali našim jihočeským  stranám a hnutím ucházejícím se o naše hlasy jednoduchý dotazník s TOP 12 otázkami o kterých se domníváme, že budou v následujícím období řešeny a které mají na náš život vliv. Některé strany a hnutí se svými kandidujícími lídry byly natolik zahleděné do sebe (rozumějme své volební kampaně), že elementární komunikaci po sociálních sítích nebo osobní, neanonymní emailem byla nad jejich síly. Přitom někde stačil odkaz, webový link nebo přiložený soubor s částí programu apod. V čele ignorace šly staré - parlamentní, velké strany (ODS, ČSSD, TOP 09 a KSČM). Některým novým uskupením také měla problém se svou „jihočeskou“ odpovědí (Úsvit, Hlavu vzhůru nebo SPOZ). Že by neměli v jižních Čechách  o své politice strany a hnutí jasno ? Spíše se chtěli odpovědím před volbami vyhnout, nezavazovat se nebo snad nás jako voliče ignorují ?

Nechme se překvapit, pokud do té doby nespáchá někdo ze vzešlých parlamentních stran opět politické harakiri.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama