JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.11.2013 21:15:41

Studenti Univerzity Hradec Králové navštívili Senát

Studenti Univerzity Hradec Králové navštívili Senát

Studenti Univerzity Hradec Králové navštívili 24. října Senát. Stalo se tak na pozvání senátora JUDr. Miroslava Antla.

 „Návštěva Senátu probíhá v rámci výuky každý rok. Konkrétně se jednalo o 140 studentů 1. ročníku Katedry sociální patologie a sociologie, kde již řadu let přednáším,“ upřesnil Miroslav Antl.

Připomeňme, že Univerzita Hradec Králové je vysokou školou se čtyřmi fakultami a téměř devíti tisíci studenty. Katedra sociální patologie a sociologie je součástí Pedagogické fakulty a zaměřuje se sociální patologii a prevenci a sociální komunikaci ve státní správě. Absolventi studijních oborů se uplatňují jako pracovníci v nápravných zařízeních, výchovných ústavech pro mládež, v oblasti penitenciární a postpenitenciární péče, v systému preventivně výchovné péče, jsou připraveni pro výkon profese pracovníka policie v rámci všech policejních služeb i v oblasti vězeňství apod.

Více informací o univerzitě na www.uhk.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama