Michal Babák

  • Republika
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.12.2013 16:57:36

Nejsme jen náhrada VV, v příštích volbách nahradíme Úsvit či KDU-ČSL

Nejsme jen náhrada VV, v příštích volbách nahradíme Úsvit či KDU-ČSL

Exposlanci Babák a Chaloupka se poprvé sešli se svými podporovateli. Chaloupka představil svoji asociaci Rovnoprávnost, která má řešit otázky nepřizpůsobivých.

V pátek se zakladatelé nové pravicové strany Republika sešli v blanenském hotelu Panorama. Na jejich výzvu dorazilo zhruba pět desítek podporovatelů.

„Hned v úvodu jsem přítomným jednoznačně řekla, že zkušenosti z jiné politické strany nejsou pro mne plusem. Naopak je nutné dívat se na politické dění očima neangažovaných," říká zakladatelka Republiky Šárka Kuželová. „Nepřeji si, aby Republika byla používána jako kladivo na kohokoliv. Nic a nikdo nemá jen pozitiva či negativa,“ doplňuje.

„Republika nemá v úmyslu nahradit pouze místo na politické mapě po VV, ale v příštích volbách nahradí i volná místa po Úsvitu či KDU-ČSL. Republika vznikla jako podpůrný nástroj v propagaci témat Otto Chaloupky, který bude naším lídrem do evropských voleb či jako prostředek k dokončení práce v oblasti daňových úlev pro malé a střední podnikatele," doplňuje Kuželovou Michal Babák.

V této souvislosti představil Otto Chaloupka vznikající asociaci Rovnoprávnost, která má od ledna pomoci řešit otázky nepřizpůsobivých.

„Založil jsem tuto asociaci, abych dosáhl co největší komunikace s veřejností a dostal dostatek informací o tom, jak lidé smýšlejí. Podstatné je toto téma uchopit odpovědně a inteligentně. Je jen otázkou času, kdy se jí chopí extrémisté a to by byl velký problém pro nás všechny.“ Naznačuje ke vznikající asociaci její zakladatel Otto Chaloupka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama