ThDr. Kateřina Klasnová

Praha 1 a střední Čechy
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.12.2013 14:43:54

Štědrý den u seniorů

Štědrý den u seniorů

Bylo Vám na Štědrý den hezky? Někdo je rád na Vánoce i sám. Ale někdo prostě nemá jinou volbu. Například leckteří lidé v domovech pro seniory.

Doufám, že naše návštěva na Štědrý den potěšila obyvatele Domu pro seniory v Praze 4-Hájích víc, než 10 000 korun, které jsme s manželem domovu věnovali.

Ředitelka Dagmar Zavadilová nás provedla monstrózní stavbou dle projektu architekta Miluniče (v domově nyní žije 220 lidí, jejich věkový průměr je 87 let).

Ukázala nám různá odpočinková zákoutí, kavárničku, knihovnu, modlitebnu, seniory jsme navštívili v jejich pokojích i při obědě v jídelně. A v neposlední řadě nám paní Zavadilová předvedla oddělení pro péči o nemocné Parkinsonovou chorobou. Musím říci, že nás s Vítkem nadchl entuziasmus, s nímž se paní ředitelka ve spolupráci s milým personálem o seniory stará, vymýšlí nové aktivity a projekty. Patří mezi ně třeba nádherný kalendář sestavený z dobových a současných snímků obyvatel domova, každá dvojice fotek je vždy doplněna krátkým příběhem dotyčného. Vítek se těší, jak si po svátcích pověsí kalendář do kanceláře. Jak ho znám, bude jej ukazovat každé návštěvě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama