Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.01.2014 10:25:49

DSSS - Národní opozice proti zkorumpovanému režimu!

DSSS - Národní opozice proti zkorumpovanému režimu!

Kauza tzv. česko–romské vlajky: „Umělec“ Rafa vinen a musí zaplatit pokutu

 

Kauza tzv. česko–romské vlajky: „Umělec“ Rafa vinen a musí zaplatit pokutu

Kauza tzv. česko-romské vlajky








31. prosince 2013
Kauza tzv. česko-romské vlajky, ve které se velmi aktivně od počátku angažovala Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS), má poměrně nečekané rozuzlení. Úřad městské části Prahy 7 prokázal pozoruhodnou míru odvahy a uložil organizátorovi provokace Rafovi zaplatit pokutu za zneužití státních symbolů České republiky. Stalo se tak na základě iniciativy členů DSSS, kteří k této provokaci nebyli nečinní a podali několik trestních oznámení.

O hanobení státních symbolů ČR informovalo Tiskové centrum DSSS dne 18. července t.r., kdy v galerii Artwall a v prostorách Národní technické knihovny probíhala výstava, na které byly zveřejněny návrhy na novou podobu státní, tzv. česko-romské vlajky. Na státní vlajce se tak objevovaly různé barevné variace, doplněné jakýmsi indickým kolem, což měl být odkaz na pravlast cikánů. Autorem návrhů je slovenský „umělec“ Tomáš Rafa, který se tak podle svých slov snažil přispět k diskusi o soužití

Předseda DSSS Tomáš Vandas se v této souvislosti dokonce obrátil s apelem na velvyslance Slovenské republiky. K rozhodnutí MÚ Prahy 7 předseda DSSS dnes uvedl, že se tímto verdiktem ukazuje, že k poškození státních symbolů ČR skutečně došlo a iniciativa DSSS byla v tomto směru prospěšná. „Jen doufám, že pod nátlakem různých pseudohumanistů a pochybných spolků nakonec úřad své rozhodnutí nezruší a bude si stát za svým,“ dodal Vandas.

Tiskové centrum DSSS 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama