Mgr. Jana Drastichová

Vaše dotazy ráda zodpovím na svém Facebooku.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.01.2014 11:44:58

Univerzální politik Chládek: Co uloží k ledu?

Univerzální politik Chládek: Co uloží k ledu?

Není to tak dávno, kdy předseda ČSSD, Bohuslav Sobotka, apeloval na Michala Haška, jednoho ze svých stranických kolegů – hejtmanů, kteří se zároveň stali poslanci, aby jeden z volených postů opustil.

Důvod byl jednoduchý a všem jasný. Takové náročné funkce nejde dělat současně, naplno a zodpovědně. S tím se nedá než souhlasit.

Uplynulo pár měsíců a nastala obdobná situace. Dnes se vyjádřil senátor Marcel Chládek (ČSSD), nominant na ministra školství, že nevidí důvod, proč opouštět post senátora.

Sám si není jistý, zda se bude moci plně věnovat oběma funkcím, ale ani jedné se vzdát nehodlá. A pan Sobotka mlčí! Tady je zřejmě podle předsedy ČSSD vše v pořádku. Je potřeba připomenout, že kromě správy svého resortu by se měl budoucí ministr školství účastnit pokud možno všech zasedání poslanecké sněmovny, včetně interpelací.

No, pořádné sousto, senát – Sněmovna – ministerstvo, a to vše bude stíhat jedna osoba – Marcel Chládek. Už nyní je mi jasné, že něco bude šidit. Bohužel opět na to doplatí volič a pak samotný resort Chládkem spravovaný – ŠKOLSTVÍ.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama