Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2014 9:30:32

DSSS - Národní opozice proti zkorumpovanému režimu!

DSSS - Národní opozice proti zkorumpovanému režimu!

Vážení přátelé, členové a sympatizanti DSSS

VÝROČÍ: 11 let od vzniku dělnické strany

Dělnická strana










18. ledna 2014
Vážení přátelé, členové a sympatizanti DSSS, dnes je tomu přesně na den jedenáct let, co byla založena Dělnická strana (DS). Stalo se tak na pražském Smíchově a třináct signatářů ustavujícího manifestu zahájilo dráhu nového politického uskupení na české politické scéně.

Za těch jedenáct let jsme zažili mnohé: nespočet demonstrací, pokusy o rozpuštění DS, mnozí z nás byli postaveni před soud za své názory a přesvědčení. I přes  všechny překážky a režimní represe je dělnická strana stále zde a snaží se prosazovat národní a sociální program.

Jedenáct let je poměrně dlouhá doba, ale měřítkem života politické strany pouze jedna etapa. Jsem přesvědčen, že stále máme hodně cesty před sebou a budeme potřebovat mnoho sil k tomu, abychom ji ušli k úspěšnému završení.

Chci vám všem, kteří dělnické straně pomáháte, alespoň touto cestou poděkovat za vaše úsilí a obětavost pro tuto zemi. Za práci, která je dnes sice mnohými našimi spoluobčany nedoceněná, ale jejíž význam zhodnotí až budoucnost

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama