Olga Havlová

  • Úsvit
  • Jindřichov
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2014 14:46:29

Ticho po pěšině D47. Byl Kočica u Žáka na koberečku?

Ticho po pěšině D47. Byl Kočica u Žáka na koberečku?

Musím se přiznat, že ticho kolem odvolání šéfky Úseku kontroly kvality staveb ŘSD Dr. Miloslavy Pošvářové mě opravdu rozčiluje.

Chápu, že média každý den prahnou po novinkách, nicméně  některé kauzy by stálo za to zopakovat a pídit se po zákulisních informacích, zvlášť, když Pošvářová je klíčovou osobou v miliardových arbitrážích s Eurovií kvůli zpackané "horské dráze" D47

Pro nezasvěcené jen zopakuji, že v minulém týdnu došlo k odvolání Dr. Miloslavy Pošvářové, šéfky Úseku kontroly kvality staveb ŘSD generálním ředitelem ŘSD Pavlem Kočicou za údajné neplnění povinností.

Pevně doufám, že nejsem jediná, která si myslí, že ředitelka Pošvářová své kompetence nepřekročila a naopak hájila zájmy státu proti stavební společnosti Eurovia, se kterou nyní probíhají arbitráže v řádech miliard korun ve věci zfušování D47.

Požádala jsem včera písemnou interpelací ministra dopravy Zdeňka Žáka, aby mi vysvětlil důvody odvolání ředitelky Pošvářové, protože z médií jsem nabyla dojmu, že právě její zarputilost a poctivost (viz její loňské účinkování v pořadu Reportéři ČT v díle zaměřeném na D47) pomohly konečně  pohnat Eurovii ke zodpovědnosti.

Bude se Žák odvoláním ještě zabývat, vyslechl vůbec Kočicu, nebo je tato věc uzavřena? Pokud ano, tak z jakých důvodů? Na tyto otázky nám dluží ministerstvo odpovědi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama