Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.01.2014 18:24:06

Odškodnění, proboha, za co?

Odškodnění, proboha, za co?

Exposlanci ODS a trafikanti žádají odškodnění.

Pánové Šnajdr, Fuksa a Tluchoř žádají odškodnění od státu. Prý za nezákonné stíhání policií, které jim poškodilo dobré jméno a pověst. A nejen to. Advokát exposlance Šnajdra si zahrál na vizionáře. Prý nebýt Ištvanova zásahu, tak by se pan Šnajdr stal znovu poslancem...Kde tu jistotu bere?

Může mít člověk čisté svědomí, když v Poslanecké sněmovně hlasuje pro zákony z dílny pana Kalouska a Nečase? Odpověď je jasná. Čisté svědomí nemůže mít žádný pravicový poslanec za Nečasovy éry. Trojice bývalých poslanců se dopustila minimálně nemorálního činu, když vyměnila své poslanecké funkce za lukrativní posty v dozorčích radách státních podniků. Nemohlo by se náhodou jednat o formu úplatku? Troufnu si říci, že 90% našeho národa by se mnou souhlasila. Je to hrůza, co se tady děje od 90. let. Korupce, levárny apod. Ale kdo nám tady zavedl a dlouhá léta podporoval tento korupčnický systém? Hlavní vina padá na ODS, která tady celá dlouhá léta podporovala korupci a zapříčinila ekonomickou nestabilitu České republiky.

Exposlanci ODS veřejně několikrát v médiích prohlašovali,že dosazení do správní rady není úplatek a že si de facto platebně pohoršili!? Není to úsměvné, jak trafikanti reagovali a reagují na politickou korupci, které se dopustili? Bohužel, tzv. politické trafiky se rozdávají skoro každý den v závislosti na politických zásluhách. Ale neměly by být do nejen těchto funkcí dosazováni lidé s odbornou kvalifikací? Vypadá to tak, že asi ne.....Zatím.


Petr Cvalín

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama