Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.01.2014 18:10:34

DSSS do eurovoleb: Postavme hráz před imigranty z východu!

DSSS do eurovoleb: Postavme hráz před imigranty z východu!

VANDAS: Premiér, který nikdy nepracoval

 24. ledna 2014 Jedenáctým premiérem v novodobé historii České republiky byl jmenován Bohuslav Sobotka. Předseda socialistů se tak dočkal splnění svého velkého snu, kdy nenápadným způsobem, vždy ve stínu svých stranických předchůdců, ať již Zemana, Špidly či Paroubka, obtěžkán nejrůznějšími funkcemi brázdil chodby parlamentních a vládních budov.

Přesto je však nový český premiér poněkud jiným a trochu odlišným druhem. Nikdy totiž nepracoval. Neví, co je to běžný život a starosti všedního dne. Ze studií právnické fakulty se přesunul v roce 1996 rovnou do Poslanecké sněmovny a tam je až dosud. Stihl si však našetřit z poslaneckých náhrad na byt za sedm milionů, přičemž tuto kauzu (více o ní zde), srovnatelnou s jinou bytovou aférou svého spolustraníka Grosse, za žádné zneužívání státních financí nepovažoval.

Buď jak buď, máme co jsme chtěli. A tak si to po všech možných polistopadových experimentech budeme muset asi ještě vyzkoušet s panem Sobotkou a s panem Babišem za jeho zády.

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama