Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.02.2014 9:05:01

Dělnická mládež

Dělnická mládež

Přejmenovali jsme Havlovu ulici

 

řejmenovali jsme Havlovu ulici

Uvh33 28. ledna 2014 Po strůjci úpadku naší země, Václavu Havlovi, před nedávnem pojmenovali jednu brněnskou uličku. Co si o přínosu alkoholika Havla myslí naši aktivisté, vyjádřili novou adresní cedulí, kterou vyměnili za tu původní.

Pojmenování zapadlé uličky si prosadila skupinka pravdoláskařů žijících toho času v Brně a pohybujících se okolo divadla Husa na provázku, brněnské Strany zelených a pár zneuznaných studentíků brněnských vysokých škol. Těch samých držitelů patentu na rozum, kteří chtějí vždy "demokraticky" blokovat průvody nacionalistů. I pojmenování uličky Václava Havla proběhlo pěkně demokraticky - opakovanými anketami, dokud hlasování nedopadlo tak, jak bylo připraveno.

My ovšem Havlův kult nikdy ctít nebudeme, našimi hrdiny jsou lidé čestní a příkladní, nikoliv polistopadoví zločinci a služebníci sionistů. Pro nás platí heslo: Náš národ především!


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama