Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.02.2014 14:40:50

Cítím velkou zodpovědnost. Čeká nás spousta práce

Cítím velkou zodpovědnost. Čeká nás spousta práce

Premiér uvedl Mariana Jurečku do funkce ministra zemědělství.

Ve čtvrtek 30. 1. 2014 byl do své funkce uveden nový ministr zemědělství Marian Jurečka. Akt proběhl v dopoledních hodinách za účasti premiéra Bohuslava Sobotky.

 Na resortu nového ministra přivítal odstupující šéf zemědělství Miroslav Toman. Svému nástupci popřál hodně sil a s nadsázkou upozornil, že má pod sebou tisíce ozbrojených myslivců. Po oficiálním přivítání následovala tisková konference, kde si všichni tři pánové přiťukli, symbolicky sklenkou českého mléka.

 Na otázku, jak se v nové funkci cítí, Jurečka odpověděl: "Cítím především velkou zodpovědnost. Čeká nás spousta práce. Ještě dnes se chci sejít se všemi náměstky a udělat první poradu vedení ministerstva, kde si řekneme, jak bude resort do budoucna fungovat."
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama