Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.02.2014 9:41:25

Konec Pospíšila v ODS

Konec Pospíšila v ODS

Opět se projevilo, jak někteří mají plnou pusu řečí o demokracii, jednotě a společné práci a přitom jim jde jen o jedno.

Vlastní viditelnost, prospěchářství. Nechci a nedovolil bych si hanit všechny kroky, které pan Pospíšil provedl a dělal ať již jako ministr spravedlnosti či jako místopředseda ODS. To mi nepřísluší. Co mě, ale udivuje, je rozpor v slovech a činech člověka, který ve své době vysvětloval, jak máme být transparentní, jak máme být jednotní a jak jsme jedna ODS. Lídr na kandidátce ODS v Plzeňském kraji se nechal zvolit do PSP ČR za tuto stranu, jistě si v barvách ODS odpracoval svoji volební kampaň, jen nikde nezaznělo, že ve chvíli, kdy se nestane místopředsedou strany, bude tak dotčený, že popře vše, co ve volební kampani dělal a ODS opustí a chce se sbližovat s TOP 09. Ukazuje se, že někteří jedinci neumějí své ambice podřadit celku a jejich úspěch je jim přednější než vše ostatní. Byl i jedním z těch, kteří vysvětlovali bývalým poslancům ODS, proč je třeba v Poslanecké sněmovně hlasovat proti programu ODS, protože přece udržet vládu je nutné. Ani v jeho proslovu na Kongresu ODS jsem nezaznamenal, že pokud mne nezvolíte, běžím jinam. Škoda, bylo by to alespoň přiznání chlapa. Ukazuje se, o co panu Pospíšilovi šlo. Jen o něj samotného. Jelikož se navíc blíží volby a to několikery, jsem zvědavý, na jaké kandidátce jméno Pospíšila uvidíme. Pracovat na obnově ODS je těžké a složité, vyžaduje to nejen pracovitost, ale také respekt k ostatním a respekt k členské základně. To Jiřímu Pospíšilovi chybí.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama