Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.02.2014 15:58:26

VANDAS: Pospíšil si z ODS

VANDAS: Pospíšil si z ODS

Hlavně, že je koryto!

 6. února 2014 Bývalý místopředseda ODS a jeden z „nejpopulárnějších“ českých politiků Jiří Pospíšil si nakvap pospíšil opustit řady své mateřské strany. Poté, co delegáti sjezdu občanských demokratů odmítli jeho zvolení do vedení ODS, neměl zřejmě již důvod dále setrvávat a prchl z pomalu potápějící se kocábky.

Jak jsme již v české politice zvyklí, odmítl ale rezignovat na svůj poslanecký mandát a okamžitě začal hledat možnost, kde se zase uchytit. A tak se již o panu Pospíšilovi mluví jako o kandidátovi za TOP 09 v nadcházejících evropských volbách. Inu, názory jsou nepodstatné, pokud jde o dobře placený flek.

Přiznám se, že je mi jedno, jak pendlují a mění své názory parlamentní politici, svůj názor na ně mám již dlouhodobě. Ale nemělo by to být jedno voličům, kteří by si i na základě takovýchto střípků měli složit mozaiku, co tam vlastně máme za nemorální sebranku.

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama