ČSSD – Česká suverenita sociální demokracie

Hájíme zájmy ČR cssdlidem.cz
  • ČSSD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.02.2014 21:37:15

Jana Volfová povede kandidátku České Suverenity do Evropského parlamentu

Jana Volfová povede kandidátku České Suverenity do Evropského parlamentu

V pátek 7. února 2014 předsednictvo strany rozhodlo, že kandidátku České Suverenity do Evropského parlamentu povede předsedkyně strany Mgr. Jana Volfová.

„Budu v Evropském parlamentu hájit Českou republiku a její celistvost. Zejména v době, kdy eurohujeři Dienstbier a Zaorálek chtějí zrušením dojednané výjimky z Lisabonské smlouvy otevřít dveře požadavkům sudetoněmeckého landsmanšaftu na změnu poválečného uspořádání v Evropě, je nesmírně důležité, aby hlas obránců české suverenity byl v Evropském parlamentu výrazně slyšet. Osobně jsem nehlasovala pro vstup ČR do EU, protože jsem již tehdy upozorňovala na to, jak nevýhodné podmínky česká reprezentace vyjednala. Především pro naše zemědělce a ochranu našich tradičních výrobků. A dnes je třeba chránit naše občany před další katastrofou, kterou by bylo neuvážené přijetí eura,“ uvedla Jana Volfová.

„Panu europoslanci Posseltovi, známému sudeťákovi, se postavím velmi ráda. Ostatně jsme podobné váhové kategorie,“ odlehčila na závěr jednání předsednictva České Suverenity Jana Volfová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama